Radio's


Lynx opwindbare radio met 					zonnecellen

Lynx opwindbare radio met zonnecellen

De Powerplus Lynx is een zeer compacte radio en zaklamp in één. Of u nu in de tuin, op het zwembad of op de camping bent, met deze radio heeft u altijd muziek en licht bij de hand zonder dat er batterijen nodig zijn! Het enige wat u hoeft te doen is de radio in de zon te leggen of aan de hendel te draaien en de radio laadt zichzelf op. De zaklamp heeft 3 energie zuinige LED-lampjes met een zeer lange levensduur en die zorgen voor een felle lichtbundel.

De Lynx maakt gebruik van een zonnepaneel en een 3 fase generator voor het efficiŽnt opladen van de ingebouwde 300 mAh 3,6V Ni-Mh batterij. De Lynx kan ook opgeladen worden door middel van de computer met de bijgeleverde USB kabel of door middel van het stopcontact met de optionele AC lader.

Ideaal om altijd binnen handbereik te hebben, in de meterkast, in de auto, tijdens het kamperen, en ook absoluut onmisbaar in een noodpakket. Roteren voor het opwekken van energie of gewoon in de zon leggen. U heeft geen batterijen meer nodig.

Technische info :
 1. Zie productinfo
[Toon] / [Verberg]
 1. 1 minuut opwinden geeft :
  1. 18-27 minuten radio
  2. of 27-36 minuten licht
 2. 1 uur zonneschijn geeft :
  1. 20-30 minuten radio
  2. 23-32 minuten licht
 3. Volledig opgeladen batterij (door middel van de Zon in 35-43 uur) geeft :
  1. 7-9 uur radio
  2. of 4-6 uur licht

 1. Zaklantaarn met 3 krachtige led-lampjes
 2. Opladen via zonnepaneel en dynamo
 3. Mogelijkheid voor het opladen van een mobiele telefoon
 4. Krachtige 3-LED zaklamp.
 5. Digitale displayband en frequentie
 6. Digitale klok, alarm en timer functie<:li>
 7. Gewicht: 460 gram (incl verpakking) 305 gram (zonder verpakking)
 8. Afmetingen: 15,0 x 7,2 x 5,6 cm
 9. Nederlandse gebruiksaanwijzing

Prijs: 55 Euro/stuk + eventuele verzendingskosten

H2O doucheradio op 					stromend douchewater

H2O doucheradio op stromend douchewater

H20 introduceert het eerste waterradio ter wereld ! Deze radio met elegant design kun je direct op de douchekraan monteren. Als je daarna de kraan open draait, vloeit het water eerst door het apparaat en activeert een kleine geintregreerde turbine, die weer energie levert aan de radio. Het radiootje heeft een goed geluid en prima ontvangst.

Nu kun je naar muziek , nieuws en voetbal luisteren in de douche. En dat met hetzelfde water, waarmee jij je doucht. Twee vliegen in één klap. Natuurlijk schakelt de radio niet meteen uit als je de kraan dicht draait. De gepatenteerde turbine laadt zichzelf op met behulp van de waterenergie en de radio speelt rustig verder, totdat je hem uit zet. Je hoeft dus niet verder te douchen totdat de laatste noten van jouw lievelingsnummer zijn weggestorven of het laatste doelpunt is gevallen. Gemakkelijk: De radio onthoudt de zender, die jij het laatst beluisterd hebt en is nadat je hem hebt uitgezet weer startklaar voor zijn volgende optreden in de douche.

Hij is eenvoudig te installeren, hij kan in een normaal onderhouden douche door iedereen geinstalleerd worden.

Technische info :

 1. Zie productinfo

Prijs: 55 Euro/stuk + eventuele verzendingskosten